Kontakt: Fractie Dordrecht · Voorstraat 367 · 3311 CT Dordrecht · info@pvdadordrecht.nl · pvdadordrecht.nl

 

 

 

 

 p 3311 CT DVoors·

PVDA ombudsteam dordrecht

De PvdA Dordrecht heeft een Ombudsteam. Dit Ombudsteam signaleert individuele problemen en helpt mensen deze problemen op te lossen door te luisteren, te verwijzen en de voortgang te bewaken in de afhandeling. Wanneer het probleem ook om een politieke oplossing vraagt, schakelt het Ombudsteam zijn netwerk in: raadsleden, wethouders, statenleden, Tweede- en Eerste Kamerleden en zelfs onze mensen in het Europees parlement, als het moet!
 
Het Ombudsteam maakt zoveel mogelijk gebruik van bestaande voorzieningen, zoals sociale raadslieden, de rechtswinkel of de vakbond.

 

HULP NODIG?

Heeft u een vraag of een probleem en u komt er zelf niet meer uit, dan helpen wij u graag. Wij brengen daarvoor niets in rekening.

 

WIJ STAAN OPEN VOOR ALLE VRAGEN

U kunt uw vragen bij ons kwijt en wij zullen proberen om voor u de juiste instantie te vinden die u verder kan helpen. Heeft u bijvoorbeeld een betalingsachterstand bij uw energieleverancier, of is uw uitkering beëindigd en bent u het daar niet mee eens, of heeft u een conflict met uw verhuurder? Met deze en andere vragen kunt u bij ons terecht.
 
Het Ombudsteam heeft een verwijzende functie. We gaan dus niet zelf met de inhoud aan de slag. Dat laten we aan de desbetreffende instanties over, die hebben daar ook de deskundige medewerkers voor. Wij gaan vertrouwelijk met de informatie om.

Bel of mail ons en vertel ons jouw probleem en/of maak een afspraak met een van onze medewerkers.

 

MAIL ONS

Email: ombudsteam.pvdadordrecht@gmail.com

 

 

Het PvdA Ombudsteam Dordrecht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fractie PvdA

  

Aanmelden PvdA Nieuwsbrief